Агнешки котлети в було

Агнешки котлети в було

Агнешки котлети в було

Текст: Диана Георгиева Снимки: Валентин Даневски за Ангел Коцев студио

Най-после дойде малко по-хладен сезон, което позволява хапването на по-сериозна храна. Особено ни се услажда, ако е и аранжирана по приятен начин. Това ястие се приготвя на няколко етапа. Първо се оформят и мариноват с мента и зехтин котлетчетата, след което всяко от тях се увива в було. Сосът пък е от агнешки бульон, който се вади на място (тоест не е купен в стил „малки тайни”), смесен е с мадейра (червено вино), едро скълцан пипер меланж и краве масло. Дуо оризът също е по-специален – микс от черен и бял и се задушава в масло.

Търси в Opera, ул. Раковски 113, 988 21 41

Реклами

Етикети: ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: