Градският оазис

MAXI Воден свят

MAXI Воден свят

Текст: Диана Георгиева Снимки: Валентин Даневски за Ангел Коцев студио

Представи си дългата работна седмица точно в месеца, когато половината ти колеги се припичат доволно там, където ти не си на някой плаж. И вече почти си забравил какво е чувството да си на почивка. На всичкото отгоре ти е писнало от претъпканите и мръсни басейни, в които не искаш да стъпиш, и мечтаеш за един приказен оазис в града. Е, добрата новина е, че такъв има.

Мястото, на което можеш да се спасиш и да пресъздадеш емоцията, типична за една добра отпуска, е MAXI Воден свят. Още от входа първата ти асоциация е за истински курортен комплекс, при това от класа. Няколко басейна, преливащи един в друг, един плитък, създаден за по-малките посетители, две джакузита, бар, кафе и много шезлонги, разпръснати върху свежа зелена площ. В случай че искаш напълно да се отпуснеш и да захвърлиш ежедневните грижи, това е мястото, на което можеш да го направиш наистина пълноценно. Барът предлага всякакви разхладителни напитки, а в случай че си се изморил да събираш тен, можеш спокойно да се изтегнеш на банановидните люлеещи се шезлонги с чадъри около басейна.

Всичкото това е заобиколено от нови кооперации, които изненадващо не хвърлят сянка върху местата за плуване или събиране на тен. Дизайнът на мястото е обогатен с растителност, която съвсем те пренася в атмосферата на едно екзотично място, което няма нищо общо с твоя делник или сивите и нагорещени сгради в града. Независимо дали ще избереш да идеш в MAXI Воден свят със семейството или с приятели, дали ще решиш да поплуваш, или просто да полежиш в една по-различна обстановка, докато наоколо звучи приятна музика и отпиваш бавно от някой вкусен коктейл. Не е нужно да си взимаш отпуска и да ходиш до морето, когато място като това е точно под носа ти.

Реклами

Етикети: , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: